Ești în căutarea cadoului ideal de Crăciun, care să fie sănătos, veritabil, cu produse apicole dintr-o sursă de incredere?
Prin pachetele cadou cu tematică de Crăciun pregătite minuțios de mine nu oferi doar produse apicole nefalsificate, ci și o mică bucată din frumusețea, prospețimea naturii, a zumzetului și muncii albinelor.
Ofer pachetele cadou într-o lădiță ornamentală din lemn, frumos concepută, decorată manual, care creează imediat o atmosferă de sărbătoare.
Ambalajul elegant transmite ceea ce reflectă și produsele apicole 100% naturale: faptul că este un cadou prețios și deosebit.
În acest pachet artizanal de Crăciun am selectat adevărate bunătăți, ca astfel să fie completă sărbătoarea:
Anul acesta oferă un cadou care reprezintă valoare reală, unicitate și calitate ridicată, pentru că am inclus în pachet doar produse apicole obținute în locuri care nu au tangență cu industria, agricultura intensivă sau aerul poluat.
Mierea de mană înglobează note bogate de aromă de caramel, un gust lemnos foarte delicios și specific și o ușoară aromă de fructe coapte, de o culoare brun-roșiatică închisă.
Acest tip de miere este cel mai greu de obținut, condițiile climaterice au un impact major asupra producerii acestuia.
Mierea pură de mană conţine un cocktail de minerale (calciu, magneziu fier, potasiu, fosfor, seleniu), substanţe antioxidante, acizi organici, bioflavonoide, vitamine (în special C şi grupul B), multă inhibină (bactericid puternic) şi enzime.
Culoarea mierii de tei este mai închisă decât cea a mierii de salcâm, poate varia de la galben deschis la chihlimbar.
Conținutul bogat în uleiuri volatile îi imprimă mirosul și gustul caracteristic, un parfum inconfundabil, specific florilor de tei, cu o ușoară notă amăruie pe lângă gustul dulce.
Mierea naturală de tei are proprietăți de calmare asupra sistemului nervos, efect sedativ, destresant.
Mierea naturală de albine din plante medicinale de Iulie
se obţine din nectarul mai multor plante: cicoare, urechea porcului, mentă, şovârf, sunătoare, trifoi roşu, redă parfumul diafan, dar bogat, al dealurilor, văilor înflorite din regiunea Tușnad.
Acest tip de miere este bogat în antioxidanţi, care provin dintr-o varietate de surse vegetale prețioase, majoritar plante medicinale şi contribuie la îmbunătăţirea sistemului imunitar.
Aromele delicate ale mierii de salcâm te avânta în adâncurile pădurilor de salcâm. Aroma sa fină și nuanțele florale subtile îți reamintesc de liniștea serilor de mai, aproape simți o briză plăcută atingându-ți obrazul, aducând o bogată aromă de salcâm din văile acoperite cu arbori plini de flori albe.
Este un sortiment de miere foarte popular, de un dulce moderat, având caracteristica de a nu cristaliza timp îndelungat.
Păstura nu este altceva decât polenul transformat biochimic, în mod naturalâ, în stup.
Procesul durează aproximativ 2 luni rezultatele fiind dezvoltarea de microorganisme-cum sunt de exemplu lactobacilii, fermentări, crește concentrația vitaminei B, vitamina K, se produce acid lactic, mai multe granule de polen cu exina lizată, o mai bună absorbție.
Păstura este recunoscută în special pentru proprietăţile sale de regenerare a ficatului, fiind utilizată cu succes în afecţiuni hepatice, în detoxifierea organismului, în afecțiunile tubului digestiv.
Există ceva liniștitor în parfumul și lumina caldă a lumânării din ceară de albine. Lumânarea din ceară naturală emană un miros de rășini, cu nuanțe dulci de miere, de-a dreptul încântător.
Lumânarile din ceară naturală sunt o soluție întru totul naturală și nu elimină substanțe toxice pentru organism, precum cele făcute din parafină. Eliberează uleiuri volatile și ioni negativi, cu efecte benefice sistemului respirator.
Este o alegere ideală de a fi utilizate pentru a crea un ambient plăcut la diferite ocazii, precum masa de Crăciun.
Timpul de ardere, aproximativ 4,5 ore.