Miere naturală, pură de primăvară pentru apiterapie, de pe dealurile submontane din zona Tușnad. Stimulează metabolismul, detoxifică, vitalizează, greutate 960gr.
Mierea de primăvară este culeasă de albine din nectarul următoarelor plante: salcie, pomi fructiferi, și păpădie.
Copiii sunt cei care pot beneficia în cea mai mare măsură de pe urma consumului de miere de primăvară. În perioada de dezvoltare facilitează evoluția lor fizică, motrică, influențând pozitiv factorii de creștere.
Se absoarbe direct în tubul digestiv fără a produce o fermentare, asigură activarea proceselor enzimatice specifice, un ajutor de nădejde al metabolismului general.
Glucidele și ologoelementele din miere facilitează absorbția și transportul elementelor nutritive din alimentație, ușurând astfel metabolismul. Ajută la creșterea bacteriilor intestinale bune, care sunt direct responsabile pentru imunitatea digestivă, dar și pentru cea generală.
Păpădia ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare. Planta acţionează ca un diuretic puternic, purifică sângele şi sistemul digestiv, ajută la eliminarea metalelor grele din organism şi la dizolvarea pietrelor de la rinichi. Păpădia favorizează eliminarea depunerilor de grăsime de pe artere şi face sângele mai fluid.
Pomii fructiferi (prun, cireş, măr, păr, ) au efect antibacterian, anticolesterolemic, digestiv, laxativ, tonic. Mierea de pomi fructiferi are proprietăți benefice și în afecțiunile renale, în cele intestinale.
Salcia este un puternic energizant natural pentru organism deoarece conţine zaharuri naturale simple, direct asimilabile, vitamine, în special B6 şi C, precum şi antioxidanți, acizi graşi polinesaturaţi, minerale şi oligoelemente.
Această plantă ajută la refacerea organismului după perioadele mai lungi de boală sau de convalescenţă, redând energia de care corpul are nevoie pentru a se reface rapid. De asemenea, este un foarte bun energizant în perioadele de suprasolicitare intelectuală şi fizică.
Mierea pură de primăvară provine din stupina proprie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevărate. Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua ușor cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.
După extragerea din stup într-un interval de doar 4 săptămâni se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.
Mierea naturală de primăvară nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.
La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.
La copii se recomandă în felul următor:
Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.
Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:
Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr
Tu cunoști secretul longevităţii?
Poate mierea deveni toxica sau nu?
Tu cunoști secretul longevităţii?
O Soluție Simplă Să Dormi Bine!
Roxana,Timisoara
"Foarte bună mierea! Cea de primăvară e preferata mea, e deosebita. Și celelalte sortimente sunt foarte bune, distincte ca aroma și aspect. Recomand cu drag, maestrul mierar e foarte amabil, răspunde la e-mailuri și la întrebări."
Livia, Bucuresti
"Produse de calitate, eu am cumparat miere si pastura si sunt altfel decat ce gasesti in rest. Mierea are o textura deosebita si este foarte aromata. Forma de prezentare si livrarea sunt impecabile iar articolele scrise de dumneavoastra le citesc cu placere. Multumesc!"
Corina, Cluj
" Multumesc din suflet ca existati si faceti asa o MIERE - Hrana Zeilor ! Sunt recunoscatoare, infinit! "
Tina, Cluj
"Produse de calitate, eu am cumparat miere si pastura si sunt altfel decat ce gasesti in rest. Mierea are o textura deosebita si este foarte aromata. Forma de prezentare si livrarea sunt impecabile iar articolele scrise de dumneavoastra le citesc cu placere. Multumesc!"
Carmen, Slatina
" Multumesc mult pentru produsele dvs. si pt bonusul de polen. Am gustat si mierea, este nemaipomenita. Mii de multumiri. "